Training

Wilt u binnen uw organisatie aan de slag met duurzame inzetbaarheid maar weet u niet hoe u dit het best kan pakken? Of wilt u uw professionals handvaten geven om het gesprek over duurzame inzetbaarheid aan te gaan met medewerkers? Maak dan gebruik van de trainingen van Bewegen Werkt.

Over Trainingen

Binnen de trainingen van Bewegen Werkt staan de 7-stappenmethodiek van Wynne en Clarkin (1992) en het Huis van Werkvermogen centraal. De trainingen worden op maat aangeboden. Bewegen Werkt denkt graag met u mee hoe onze trainingen zo goed mogelijk kunnen aansluiten bij uw wensen. Bijvoorbeeld door deze incompany uit te voeren.

Een greep uit het trainingsaanbod:

  • Tweedaagse Training Duurzame Inzetbaarheid
  • Training duurzame inzetbaarheid voor P&O professionals
  • Training duurzame inzetbaarheid voor leidinggevenden en zelfsturende teams
  • Training bespreekbaar maken van leefstijl voor leidinggevenden

Voor wie?

De trainingen van Bewegen Werkt zijn gericht op professionals die betrokken zijn bij het beleid Duurzame Inzetbaarheid, zoals: HR-professionals, Arbo-coördinatoren, OR-vertegenwoordigers, preventiemedewerkers, Arbo-coördinatoren, OR-leden, gezondheidsmanagers, medewerkers van arbodiensten en beleidsmedewerkers gezondheid & veiligheid. Daarnaast zijn er trainingen voor leidinggevenden, P&O- en HR medewerkers.

Begeleiding

De trainingen worden gegeven door adviseurs van Bewegen Werkt. Onze adviseurs hebben een hbo- of wo- achtergrond en ruime ervaring in het adviseren en begeleiding van organisaties op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over één of meerdere trainingen van Bewegen Werkt? Neem dan contact met ons op via 053 477 66 46 of stuur een bericht naar info@bewegenwerkt.nl

Bestellen

Bestel hier de posters van het Huis van Werkvermogen

Bestellen

Wilt u graag meer informatie?
Mail of bel ons:
info@bewegenwerkt.nl
053 – 477 66 46