Wilt u binnen uw organisatie aan de slag met duurzame inzetbaarheid? Maar weet u niet hoe u dit het best kan aanpakken? Op 7 december start Bewegen Werkt in samenwerking met WGV Zorg en Welzijn een Lerend Netwerk Duurzame Inzetbaarheid. Tijdens de vier bijeenkomsten en een intervisiebijeenkomst leert u hoe u in 7 stappen een vitale organisatie bouwt.

Programma

Dag 1   Creëren van draagvlak en opzetten van structuren
Dag 2   Analyseren en vaststellen van behoeften
Dag 3   Opstellen van plan van aanpak + inventariseren van interventies
Dag 4   Evaluatie, borgen, verankeren en innoveren van beleid
Dag 5   Intervisiebijeenkomst

Voor wie?

Het Lerend Netwerk is bedoeld voor HR-professionals, Arbo-coördinatoren, managers en professionals die betrokken zijn bij het opzetten en uitvoeren van duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Het netwerk biedt ruimte aan maximaal 15 deelnemers.

Reacties van oud-deelnemers

Deelnemers van het Lerend Netwerk (najaar ’16 – voorjaar ’17) hebben de sessies gewaardeerd met een 8,4. Enkele citaten van oud-deelnemers:

  • “Inbreng, samenwerking en discussie met verschillende leden als top ervaren”.
  • ‘Super waardevol”.
  • “Veel geleerd”.
  • “Dank voor alle aangereikte kennis en tools om duurzame inzetbaarheid tot een levend item te maken in onze organisatie.”
  • “Met name de wisselwerking tussen de deelnemers en hun eigen ervaringen zijn heel positief. Waarbij de trainer weer tips en tops aangaf om je scherp te houden.”

Locatie

De bijeenkomsten worden gehouden bij WGV Zorg en Welzijn. Adres: Zutphenseweg 51, 7418 AH Deventer.

Deelname

Van u als deelnemer wordt een actieve ‘haal- en brengmentaliteit’ verwacht. Bovendien wordt u geacht bij alle 4 bijeenkomsten aanwezig te zijn. Deelname aan het Lerend Netwerk is gratis voor leden van WGV Zorg en Welzijn. Niet-leden betalen € 750,-.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden verwijzen wij u naar de website van WGV Zorg en Welzijn.