Workshops Leefstijl en Inzetbaarheid

Bewegen Werkt verzorgt workshops ter bevordering van leefstijl en inzetbaarheid. De workshops kunnen separaat of gecombineerd worden aangeboden, als losse interventie(s) maar ook als onderdeel van bijvoorbeeld een vitaliteitsdag.

Over de workshops

Alle workshops zijn gericht op het bevorderen van leefstijl en inzetbaarheid. De thema’s van de workshops zijn onder andere gericht op de BRAVO onderwerpen: Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning. De workshops:

  • Bewegen: ‘Voldoe jij aan de (nieuwe) beweegnorm?’, ‘Zitten is het nieuwe roken’, ‘Introductie Bootcamp’.
  • Roken: ‘Voorlichting Stoppen met roken’
  • Alcohol: ‘Omgaan met alcohol’
  • Voeding: ‘Weet jij hoe je start met een gezonde leefstijl?’
  • Verandering: ‘Hoe ga ik om met veranderingen?’, ‘Met speels gemak meebewegen’, ‘Hoe boks jij het voor elkaar?’
  • Ontspanning/balans: ‘Yoga’, ‘Mindfulnes’ en ‘Slapen en Ontspannen’, ‘Thuis en Werk in balans’
  • Andere thema’s: ‘Job craften’, ‘Gezond werken’ en ‘Kiezen is net dansen’

De bovengenoemde workshops worden op maat aangeboden. Bewegen Werkt denkt graag met u mee hoe onze workshops zo goed mogelijk kunnen aansluiten bij uw medewerkers en wensen. De duur van de workshop verschilt per workshop, dit is tussen de 45 en 180 minuten.

Resultaat

De workshops creëren bewustwording, geven handvatten en motiveren de deelnemers om een start te maken met een gezonde leefstijl.

Tip! Door medewerkers 2 workshops aan te bieden binnen hetzelfde leefstijlthema kan al sneller gewerkt worden aan gedragsverandering. De eerste workshop staat dan in het teken van kennisoverdracht en het stellen van doelen in leefstijl. De tweede workshop zal meer ingaan op ervaringen van de deelnemers en het coachen van de groep, zodat zij het gedrag vol kunnen houden.

Begeleiding

De begeleiding van de workshops is in handen van aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid (AVLEG) afgestudeerde en ervaren leefstijlcoaches.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over de workshops leefstijl en inzetbaarheid? Neem dan contact op via 053 – 477 66 46 of info@bewegenwerkt.nl

Wilt u graag meer informatie?
Mail of bel ons:
info@bewegenwerkt.nl
053 – 477 66 46