Vitaliteitsdagen

Wilt u een Vitaliteitsdag organiseren voor uw medewerkers? Bewegen Werkt ondersteunt uw organisatie graag bij de invulling van deze dag. Onze leefstijlactiviteiten en workshops creëren bewustwording, geven handvaten voor verandering en motiveren deelnemers op een ontspannen en plezierige manier om een start te maken met een gezonde leefstijl.

Over Vitaliteitsdagen

Een gezonde leefstijl staat centraal binnen de invulling van de Vitaliteitsdag. Er kan een keuze worden gemaakt uit verschillende leefstijlactiviteiten en workshops. De geselecteerde activiteiten worden in carrouselvorm aangeboden. Dit kan tevens worden combineerd met een Health Check.

Uw medewerkers staan centraal tijdens de Vitaliteitsdag. Bewegen Werkt denkt graag met u mee hoe onze leefstijlactiviteiten en workshops zo goed mogelijk kunnen aansluiten bij uw medewerkers en wensen.

Resultaat

Bij de invulling van de Vitaliteitsdag staat het bevorderen van een gezonde leefstijl voor uw medewerkers centraal. De workshops creëren bewustwording, geven handvaten en motiveren de deelnemers om een start te maken met een gezonde leefstijl. De leefstijlactiviteiten laten uw medewerkers op een ontspannen en plezierige manier kennismaken met bijvoorbeeld nieuwe beweegvormen. Daarnaast zijn de activiteiten bevorderlijk voor een goede samenwerking en teambuilding.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van Bewegen Werkt voor uw Vitaliteitsdagen? Neem dan contact met ons op via 053 477 66 46 of stuur een bericht naar info@bewegenwerkt.nl

Wilt u graag meer informatie?
Mail of bel ons:
info@bewegenwerkt.nl
053 – 477 66 46