Over Bewegen Werkt

Bewegen Werkt bevordert sinds 1991 de duurzame inzetbaarheid van mensen en organisaties. Het uitgangspunt hierbij is dat ‘bewegen werkt!’. Dit zowel letterlijk als figuurlijk. Letterlijk: bewegen leidt tot een verbeterde fysieke en mentale fitheid. En figuurlijk: om te kunnen veranderen is beweging nodig.

Richten op resultaat

Om ‘in beweging’ te komen maakt Bewegen Werkt gebruik van onderbouwde meetinstrumenten die leiden tot een advies. De geadviseerde aanpak wordt uitgevoerd met effectieve interventies die zorgen voor veranderingen in leefstijl, gezondheidswinst, hogere inzetbaarheid en toename in productiviteit. Kortom, Bewegen Werkt zet mensen in beweging naar duurzame inzetbaarheid.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

De opdrachtgevers van Bewegen Werkt zijn onder te verdelen in drie groepen; bedrijven, gemeenten & UWV en particulieren. Deze groepen worden elk bediend door één bedrijfsonderdeel die zich volledig toelegt op dit onderdeel.

  • Bewegen Werkt ondersteunt werkgevers in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid.
  • Ergo Control ondersteunt gemeenten en UWV in hun doel om mensen met een uitkering te begeleiden richting werk. Ga voor meer informatie naar de website van Ergo Control.
  • Allen Carr’s Easyway Stoppen met Roken helpt particulieren en organisaties met stoppen met roken. Ga voor meer informatie naar de website van Allen Carr’s Easyway.

Onze professionals

De professionals van Bewegen Werkt hebben als achtergrond bewegingswetenschappen, gezondheidsmanagement, leefstijlcoaching, diëtetiek, psychomotorische therapie, academie voor lichamelijke opvoeding, fitnessinstructie, fysiotherapie en stoppen met roken training. De professionals worden ondersteund door een afdeling kwaliteit en onderzoek.

Wilt u graag meer informatie?
Mail of bel ons:
info@bewegenwerkt.nl
053 – 477 66 46