Onze aanpak

Bewegen Werkt biedt werkgevers de volgende bouwstenen die bijdragen aan het bevorderen van duurzame inzetbaarheidAdvies & trainingen, Metingen en Interventies. Deze bouwstenen kunnen afzonderlijk worden ingezet of in combinatie. Bewegen Werkt onderscheidt drie niveaus waarop duurzaam inzetbaarheidsbeleid of gezondheidsmanagement kan worden ingezet. Dit noemen wij het erepodium gezondheidsmanagement met de volgende treden:

Brons

U zet losse interventies in waardoor de gezondheid of leefstijl van uw medewerkers verbetert. Hierbij kunt u denken aan:

Zilver

U stemt interventies af op noodzaak en behoeften. Dit doet u door de gezondheid en fitheid van uw medewerkers te meten. Door herhaling van deze testen krijgt u inzicht in het resultaat van de interventies.

Bewegen Werkt biedt de volgende meetinstrumenten:
Health CheckPreventief Medisch Onderzoek en Monitor Duurzame Inzetbaarheid.

Goud

De gouden aanpak betreft een integrale aanpak van duurzame inzetbaarheid. De metingen en interventies worden gevat in een jaarplanning en worden afgestemd op de noodzaak en behoeften van uw organisatie.

Advies & trainingen, Metingen en Interventies zijn geen losstaande middelen, maar vormen één integraal geheel met uw duurzame inzetbaarheid beleid.

Wilt u graag meer informatie?
Mail of bel ons:
info@bewegenwerkt.nl
053 – 477 66 46