Een op de vijf Nederlanders van 12 jaar of ouder heeft naar eigen zeggen een slechte nachtrust. Ze hebben moeite met in slaap vallen, slapen slecht door of worden te vroeg wakker, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Bij 10 procent van de mensen zijn de slaapproblemen ernstig. De helft van de mensen die slecht slapen, worden daardoor belemmerd in hun dagelijkse functioneren. Ze kunnen zich niet goed concentreren, zijn vergeetachtig of hebben een slecht humeur.

Workshop Slapen en Ontspannen: ‘Met energie aan het werk!’

Als werkgever heeft u belang bij medewerkers die vol energie aan de werkdag starten. Ondersteun uw medewerkers door middel van een workshop slapen en ontspannen van Bewegen Werkt!

Tijdens deze workshop wordt ingegaan op het belang van slapen en de relatie met herstel en ontspanning. De deelnemers worden zich bewust van hun eigen slaapgedrag en gaan voor zichzelf na wat dit betekent in relatie tot het werk (werkdruk en werkstress). Zij gaan op zoek naar mogelijkheden om ontspanning in het dagelijks leven extra aandacht te geven en maken een persoonlijk plan. Daarnaast is er aandacht voor ontspanningsoefeningen die deelnemers zowel thuis als tijdens het werk kunnen toepassen.

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie over de workshop contact met ons op via 053 477 66 46 of info@bewegenwerkt.nl.

Bron: NOS